Contact

* verplichte velden

H˙A˙I˙ contactformulier

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar

Via dit formulier kunt u één korte vraag stellen aan de Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. Afhankelijk van de inhoud van uw vraag wordt deze binnen twee werkdagen beantwoord.

Wilt u een zoekopdracht aanvragen? Gebruik dan dit formulier of bel 071 - 402 92 24 en vraag naar een van onze verkoopadviseurs (van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.).
Met de grootste zorg samengesteld

Disclaimer

Website
De inhoud van deze website en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld berusten deze rechten bij De Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. Zonder schriftelijke toestemming van De Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel hiervan voor eigen doeleinden te gebruiken, openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te framen.

Op de website van De Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van de gegevens en informatie. De Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Hieronder worden eveneens doorgevoerde prijswijzigingen en onjuiste of onvolledige productspecificaties begrepen.

Nieuw binnen

Actueel in onze collectie

 

Porsche Macan

Uitvoering: 3.0 S PDK 340 PK Panodak
Bouwjaar: 2014
Kleur: Wit
Lees meer
 

Audi Q7

Uitvoering: 3.0 TDI Quattro S-Line BLack
Bouwjaar: 2017
Kleur: Zwart
Lees meer
 

Audi SQ7

Uitvoering: 4.0 TDI Quattro 7-Pers.
Bouwjaar: 2017
Kleur: Zwart
Lees meer