nieuws, speciaal voor u geselecteerd!

MAAK KENNIS MET HOUSE OF BRANDS ® 

De nieuwe WLTP testmethode, BPM omhoog!

Er wordt een nieuwe methode gebruikt (de WLTP) om de uitstoot van CO2 vast te stellen. Nieuw geintroduceerde modellen worden daardoor na 1 september 2018 fors duurder. Wij hebben voldoende nieuwe auto's van bestaande modellen op voorraad waardoor u nog van de lagere BPM kunt profiteren. Kom langs in onze showroom!

Nieuw in de showroom: Chrysler Pacifica Plug In Hybrid.

De nieuwe Chrysler Pacifica is nu leverbaar als Plug In Hybrid, de eerste hybride in z'n segment. Door deze techniek heeft de auto een veel lagere uitstoot dan de benzine variant en daardoor zit er veel minder BPM op en is de eindprijs veel gunstiger.

De Pacifica is net als de Voyager een minivan met 7 zitplaatsen. De Pacifica wordt in eerste instantie leverbaar met twee aandrijflijnen: een 3,6-liter V6 met 290 pk en een negentraps automaat, of diezelfde motor gekoppeld aan een elektromotor en een accupakket. De plug-inhybride zou bijna 50 km elektrisch moeten kunnen afleggen, en dat zou resulteren in een theoretisch verbruik van 1 op 28. Kom langs en maak een proefrit.

Late summer editions

Wij hebben nog een aantal prachtige Bentley's voor u staan. Waaronder een Bentayga en een aantal cabrio Bentley Continental uitvoeringen: GTC V8S Mulliner in azuurblauw metallic, GTC W12 Mulliner wit en een zilverkleurige GTC W12. Kijk op onze website voor de specs en foto's van deze en al onze andere A-merk auto's in onze showroom zoals bijvoorbeeld Range Rover, Audi, BMW, Porsche, Jeep, etc. Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor een proefrit en meer informatie.

Zaterdag 11 Augustus: Flower Parade Rijnsburg

Muziek, show en ruim 100 fraai uitgedoste figuranten waaronder de HAI met een, door WBE uit Rijnsburg, opgetuigde JEEP Wrangler. Op zaterdag 11 augustus rijdt de Flower Parade een ware zegetocht door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Het thema van de 73e Flower Parade Rijnsburg is ´Around the World´. Op vrijdagavond 10 augustus kunt u de praalwagens al vanaf 19.00 uur bewonderen in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Zondag 12 augustus staan de praalwagens opgesteld op de boulevard in Noordwijk. Meer informatie, klik hier.

Nieuwe webpagina SUBARU

De website is weer een stukje uitgebreid. Met een speciale SUBARU pagina. Waarop alle informatie van de modellen die wij als officieel dealer voor Den Haag, Leiden en de Bollenstreek verkopen. Ook kunt u hier de beschikbare brochures, specificaties en prijslijsten per model downloaden. Bekijk hier de nieuwe SUBARU pagina.

wij hebben een nieuwe website!

Dat wij een nieuwe website hebben, is u natuurlijk al opgevallen. Onze website is compleet vernieuwd met recent genomen foto's, een frisse eigentijdse uitstraling en bestaande en nieuwe functionaliteiten. Daarnaast simpel in navigatie en vooral overzichtelijk én geheel geschikt gemaakt voor uw smartphone, tablet en PC. Wij horen graag uw mening zodat wij de website nog beter kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten. Laat het ons weten via onze contactpagina

Ook uw mening over onze social media Facebook en Instagram of de chatfunctie stellen wij graag op prijs. Maar vooreerst wensen wij u veel kijkplezier en gebruiksgemak!

50th anniversary of the House of Brands

De Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. (HAI B.V.) bestaat 50 jaar! De HAI is opgericht op 16 augustus 1967 door de families van der Marel en van der Klugt. Het eerste jaar worden de auto's nog vanuit een caravan in Wassenaar verkocht, maar een jaar later wordt het bedrijf al naar de Zoeterwoudeseweg in Leiden verplaatst. Nu 50 jaar na dato is de Floralaan in Rijnsburg al decennialang de vertrouwde thuishaven.

In het kader van ons 50-jarig jubileum hebben we een jaar lang talloze acties en activiteiten. Houd uw mailbox en de website dan ook goed in de gaten. Wilt u meer weten over het ontstaan van de HAI, kijk dan onder geschiedenis

 

jubileumaanbieding nieuwe subaru impreza

Ter gelegenheid van ons 50 jarig jubileum bieden wij de nieuwe Subaru Impreza Comfort tijdelijk aan voor €29.999,-* (normaal €32.090,-). Standaard met AWD en automaat! Beoordeeld als de ruimste, veiligste en sportiefste in zijn klasse.

Bel voor meer informatie: 071 4029224 of kom langs voor een proefrit.