al meer dan 50 jaar een begrip

MAAK KENNIS MET HOUSE OF BRANDS ® 

Al meer dan 50 jaar bieden wij onderdak aan diverse mooie automerken. Nieuwe en bijna nieuwe A-merken, aangekocht of geïmporteerd. Wij maken hiervoor graag gebruik van onze exclusieve contacten uit de hele wereld! 

import & export

Wij importeren via onze exclusieve contacten vanuit de hele wereld (bijna) nieuwe auto's van de merken Audi, Porsche, BMW, Mini en Mercedes-Benz. Deze scherp geprijsde auto's worden speciaal voor ons geselecteerd, hebben lage kilometerstanden en zijn vaak niet ouder dan één jaar. Doorgaans worden de auto's met fabrieksgarantie geleverd. Voor zowel import als export verzorgen wij het hele traject van invoer- en uitvoerdocumenten, RDW-keuringen, transport, etc. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

geschiedenis

De Hollandse Auto Importmaatschappij B.V. (HAI B.V.) is opgericht in1967 door de families van der Marel en van der Klugt. Het eerste jaar worden de auto's nog vanuit een caravan in Wassenaar verkocht, maar een jaar later wordt het bedrijf al naar de Zoeterwoudeseweg in Leiden verplaatst. Nu 50 jaar na dato is de Floralaan in Rijnsburg al decennialang de vertrouwde thuishaven.

Lees meer

actueel aanbod

Hier vindt u ons actuele aanbod van onze collectie nieuwe en bijna nieuwe auto's. Scroll door de laatst binnengekomen auto's of plaats een zoekopdracht op maat. Hebben wij uw merk of type niet op voorraad of is de auto net verkocht? Plaats dan een zoekopdracht bij onze verkopers. Wij vinden de auto die u zoekt!

Bekijk onze collectie

verkoopteam

Autoliefhebbers pur sang treft u aan als u onze showroom binnenstapt. Ons verkoop- en serviceteam helpt u graag bij uw zoektocht. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt en weten alles van de auto's en onze klanten. Als u eenmaal bij ons binnen bent, voelt u zich de koning te rijk en in onze bar kunt u vervolgens genieten van een heerlijk kopje koffie. 

onderhoudsteam

In onze goed uitgeruste werkplaats staat een team van ervaren en gecertificeerde monteurs voor uw auto klaar. De zorg voor uw auto staat hierbij centraal en alles wordt transparant en duidelijk met u overlegd. Terwijl u wacht op uw auto, kunt u in onze bar een kopje koffie drinken. Maak onder 'wie doet wat' kennis met ons team waar wij als HAI alleen maar trots op kunnen zijn.

Vacature: 1e Autotechnicus

Droom jij ervan om te werken aan bijzondere auto's en merken? Dan is dit je kans! Wij zoeken een 1e Autotechnicus. Een vakman/vrouw die met passie en gedrevenheid werkt aan diverse automobielen waaronder Europese en Amerikaanse A-merken maar ook de meest exclusieve auto's zoals: Audi, BMW, Jeep, Cadillac, Porsche, Chrysler, Bentley, Range Rover, etc…

KLIK HIER

wie doet wat

even voorstellen

Willem van der Klugt
Directeur
Elly van Milt - van den Oever
Controller
Max Laene
Verkoopdirecteur
Frank van Steijn
After sales manager
Kees Verbaan
Chef werkplaats
Joost Kortekaas
Verkoop
Nick Groenenwegen
Verkoop & website
Vincent van Kampenhout
1e Autotechnicus
Maurice Boschma
1e Autotechnicus
Rino van Hartevelt
1e Diagnosetechnicus
Daan Borst
2e Autotechnicus
Jos van Smoorenburg
Parts manager
Anja Zwaan - Verloop
Administratief medewerkster
Bob Henneveld
Receptionist
Rene Schouten
Algemene dienst
Mario Zurawski
Bandenspecialist
Wessel Lagerweij
Autowasser

De HAI is een familiebedrijf. Ons contact met u én de zorg voor uw auto is er dan ook vanuit passie, inspiratie en beleving. Wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt!

Willem van der Klugt