skip to main content skip to main menu skip to cookiewall
 

Zoek in onze collectie

Nieuwe en bijna nieuwe A-merken. 60 auto's in voorraad | 0 favorieten

Service

Betrouwbaar, vakkundig en service

De woorden vertrouwd, vakkundig en service zijn de kernwoorden die wij graag uitdragen, maar bovenal vol passie en met gedrevenheid willen uitvoeren. Een team van professionals staat voor u klaar om met de grootste zorg aan uw auto te werken of om u te adviseren.

Onderhoud en reparatie

Ons team van technici is getraind en ervaren in het werken met de meest exclusieve en geavanceerde auto's. We begrijpen dat deze auto's niet alleen snel en krachtig zijn, maar ook uiterst gevoelig en complex. We zorgen ervoor dat elke auto in topconditie blijft door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en gereedschappen. U kunt bij ons terecht voor zowel het reguliere onderhoud als reparaties, inbouwen van accessoires en aankoop- en APK-keuringen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van exclusieve merken zoals Land Rover, Jeep, Porsche etc. Uit heel Nederland en daarbuiten komt men daarvoor naar Rijnsburg.

Beveiliging

Wij begrijpen dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel, het is een waardevol bezit en wellicht een investering. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw auto te voorzien van een professioneel voertuigvolgsysteem met optioneel een start-blokkeersysteem. Dit systeem is niet alleen voor de veiligheid; u beschikt gelijk ook over een rittenregistratiesysteem. Uiteraard zijn onze systemen gecertificeerd voor de verzekeraars. Onze expertise, passie en toewijding zorgen ervoor dat jouw auto te allen tijde beschermd is. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we uw auto kunnen beveiligen.

Accessoires

Wij bieden u een uitgebreide reeks aan accessoires om uw auto nog exclusiever of praktischer te maken. Vraag onze verkopers naar de vele mogelijkheden die er zijn, bijvoorbeeld: Apple Carplay, Android Auto, camera's, telefoon, alarm (track and trace), Stinger, entertainment (DAB, Netflix en YouTube), navigatiesystemen, trekhaak, dakdragers en schuifdaken.

Detailing

Wij bieden de meest uitgebreide detailing diensten aan om ervoor te zorgen dat uw auto er altijd op zijn best uitziet. Of het nu gaat om het verwijderen van swirls, krassen en vlekken, het polijsten van lakken, het reinigen en behandelen van het interieur, lakbeschermingsfolie ( PPF of Xpel ) of het aanbrengen van infraroodglascoatings, we hebben alles wat nodig is om uw auto er als nieuw uit te laten zien en te laten beschermen.

Transport

Het transport van uw auto is niet iets wat regelmatig gebeurt, maar wel met de grootste zorg gedaan moet worden. Onze auto transport dienst wordt uitgevoerd door ervaren en professionele chauffeurs die getraind zijn om uw auto veilig en zorgvuldig te vervoeren. Wij regelen zowel open als gesloten transport, combitransport voor meerdere auto's en transport per vliegtuig. Hiervoor beschikken wij over de middelen (voor zowel import als export), kennis én de mensen die het graag en goed voor u regelen.

Velgen & banden

Naast verschillende soorten velgen beschikken wij ook over een groot assortiment banden. Hierbij ontbreken natuurlijk de bekende A-merken niet. Speciale maten voor bijvoorbeeld Jeep, Porsche, Rolls Royce en Bentley hebben wij op voorraad. Tevens beschikken we over een bandenhotel en kunnen wij zowel zomer- als winterbanden leveren en monteren.

Interieur & leder

Heeft u zo uw eigen ideeën en wensen over het interieur van uw auto? Wij adviseren u hierover en leveren maatwerk. Wilt u speciale kleuren of gestikt leder, een carbon dashboard of beschadigde stoelen laten repareren; wij helpen u graag hiermee!

Leasen & financieren

Leasen biedt diverse voordelen voor zowel de zakelijk als particulier rijder. Als u voor leasen kiest, hoeft u niet direct kapitaal of spaargeld aan te spreken. Autoleasing schept duidelijkheid door transparante en goed te budgetteren maandlasten. Vraag onze verkopers naar de voordelen en mogelijkheden van autoleasing. Zij kunnen een passend leasevoorstel maken dat volledig bij uw wensen en uw situatie aansluit.

Verzekeren & garanties

Als liefhebbers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw auto goed te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Daarom hebben we in samenwerking met Automotive-Insurance de autoverzekering van House of Brands ontwikkeld. Hiermee regelt u snel telefonisch of via het internet uw verzekering. Tijdens een reparatie krijgt u gratis vervangend vervoer en u betaalt géén eigen risico bij de snelle en vakkundige reparatie via House of Brands. Op al onze verkochte auto's en reparaties geven wij onze bekende HAI-garantie.

U en uw auto verdienen de allerbeste zorg en service! Uit heel Nederland en daarbuiten komt men daarvoor naar Rijnsburg.

Maak een afspraak