betrouwbaar, vakkundig en vertrouwd

MAAK KENNIS MET HOUSE OF BRANDS ® 

De woorden vertrouwd, vakkundig en betrouwbaar zijn de kernwoorden die wij graag uitdragen, maar bovenal vol passie en met gedrevenheid willen uitvoeren. Een team van professionals staat voor u klaar om met de grootste zorg aan uw auto te werken of om u te adviseren. 

onderhoud

In onze goed uitgeruste werkplaats staat een team van ervaren en gecertificeerde monteurs voor uw auto klaar. U kunt bij ons terecht voor zowel het reguliere onderhoud als reparaties, inbouwen van accessoires en aankoop- en APK-keuringen. Dit alles tegen prijzen die lager liggen dan bij de reguliere merkdealers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van exclusieve merken zoals Aston Martin, Bentley, Rolls Royce etc. Uit heel Nederland en daarbuiten komt men daarvoor naar Rijnsburg.

security

U wilt uw kostbare bezit natuurlijk graag beschermen en beveiligen. Wij kunnen uw auto voorzien van een professioneel voertuigvolgsysteem met optioneel een start-blokkeer-systeem. Het systeem is niet alleen voor de veiligheid; u beschikt gelijk ook over een rittenregistratiesysteem. Uiteraard zijn onze systemen gecertificeerd voor de verzekeraars. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

accessoires

De auto's die wij verkopen zijn standaard vaak rijkelijk uitgerust met diverse accessoires. Toch blijven er altijd speciale wensen over. Vraag onze verkopers naar de vele mogelijkheden die er zijn voor bijvoorbeeld parkeersensoren, telefoon, alarm (track and trace), entertainment (radio, tv en dvd), navigatiesystemen, trekhaak, dakdragers en schuifdaken.

detailling

Uitgebreide polijstbehandelingen en infraroodglascoatings zorgen ervoor dat uw nieuwe auto tegen alle weersinvloeden beschermd wordt. En een bijna nieuwe auto laten wij er van binnen en van buiten weer optimaal uitzien. Dit kunt u natuurlijk ook tijdens een beurt laten uitvoeren. U herkent uw auto daarna niet meer terug. Als nieuw!

transport

Het transport van uw auto is niet iets wat regelmatig gebeurt, maar wel met de grootste zorg gedaan moet worden. Wij regelen zowel open als gesloten transport, combitransport voor meerdere auto's en transport per vliegtuig. Hiervoor beschikken wij over de middelen (voor zowel import als export), kennis én de mensen die het graag en goed voor u regelen. Het zal niet de eerste keer zijn dat wij iemand met uw auto naar Spanje laten rijden om de auto af te leveren. 

velgen & banden

Naast verschillende soorten velgen beschikken wij ook over een groot assortiment banden. Hierbij ontbreken natuurlijk de bekende A-merken niet. Speciale maten voor bijvoorbeeld Jeep, Ramvan, Rolls Royce en Bentley hebben wij op voorraad. Tevens beschikken we over een bandenhotel en kunnen wij zowel zomer- als winterbanden leveren.

interieur & leder

Heeft u zo uw eigen ideeën en wensen over het interieur van uw auto? Wij adviseren u hierover en leveren maatwerk. Wilt u speciale kleuren of gestikt leder, een notenhouten dashboard of beschadigde stoelen laten repareren; wij helpen u graag hiermee!

leasen & financieren

Leasen biedt diverse voordelen voor zowel de zakelijk als particulier rijder. Als u voor leasen kiest, hoeft u niet direct kapitaal of spaargeld aan te spreken. Autoleasing schept duidelijkheid door transparante en goed te budgetteren maandlasten. Vraag onze verkopers naar de voordelen en mogelijkheden van autoleasing. Zij kunnen een passend leasevoorstel maken dat volledig bij uw wensen en uw situatie aansluit.

verzekeren & garanties

Om uw nieuwe auto te verzekeren tegen pech of schade hebben wij in samenwerking met Automotive-Insurance de autoverzekering van House of Brands ontwikkeld. Hiermee regelt u snel telefonisch of via internet uw verzekering. Tijdens een reparatie krijgt u gratis vervangend vervoer en u betaalt géén eigen risico bij de snelle en vakkundige reparatie via House of Brands. Op al onze verkochte auto's en reparaties geven wij standaard de BOVAG-garantie en onze bekende HAI-garantie.

U en uw auto verdienen de allerbeste zorg en service! Uit heel Nederland en daarbuiten komt men daarvoor naar Rijnsburg.